e
Banner

Etiketler: ilker aycı



İlker Aycı: 3. Havalimanı'nda eşitler arasında birinci olacağız


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY'nin yerli uçak TRJet'ten alım yapıp yapmayacağına ilişkin "Bunlar, yönetim kurulumuzun önüne geldiğinde bizim ihtiyacımıza cevap veren uçaklar olduğunu görürsek elbette biz de bunun içerisinde oluruz ve olmak isteriz" dedi. 




300. uçağı fiosuna katan THY 13. sıraya yükseldi


Yayın: 05-02-2016
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları (THY) İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY'nin, Türkiye ekonomisinin yaklaşık yüzde 2'sini temsil ettiğini, şirketin ülke ekonomisinin büyümesinde büyük rol sahibi olduğunu belirtti. 




THY, Çinli Dev ZTO ve Hong Konglu PAL Air ile büyük bir ortaklığa imza atıyor


Yayın: 11-06-2018
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları’nın kargo taşımacılığında Türkiye’yi tüm dünyada başarıyla temsil eden hava kargo markası Turkish Cargo ile Çinli ekspres kargo devi ZTO ve Hong Konglu PAL Air’in hayata geçireceği yeni ortaklığın duyurulması amacıyla düzenlenen basın toplantısı ve imza töreni bugün İstanbul’da gerçekleşti. 




Turkish Cargo en iyi 25'i geride bıraktı


Yayın: 04-05-2020
Kategori: Havayolu

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) Freight Tonne Kilometres (FTK) Şubat’20 sonuçlarına göre yüzde 16.6 büyüme oranıyla, en iyi 25 hava kargo taşıyıcısı arasında en yüksek büyüme oranını gerçekleştirdi.